İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 50, Kayıt Sayısı 737
03.05.2024AvukatAV. V. EMRE TANIŞ24.04.2024 tarihinde vermiş olduğumuz Avukat ilanımız neticelenmiştir.5332103113
02.05.2024OrtakCK HUKUK BÜROSUMeltem mahallesinde adliyeye yürüme mesafesinde bulunan ofisimize gider ortağı aramaktayız. İlgilenen ve tercihen kadın meslektaşlarımızın belirtilen iletişim numarası üzerinden iletişime geçmesini rica ederiz.5412475233
02.05.2024AvukatŞaziye UysalHukuk bürosunda iş arıyorum deneyimliyim..5051394708
02.05.2024DiğerAyşe Kaplan4 yıllık katiplik tecrübesine sahibim.Ofis işleri, adliye işleri konusunda bilgim var.Dosya takibi, talep hazırlama gönderme, dosya açma kapama aynı zamanda dava dosyaları için ön hazırlık dilekçe yazımı tecrübesine sahibim.Uzun soluklu calisabilecegim bir hukuk bürosu aramaktayim.5452760195
02.05.2024SekreterGüneş Güneş Hukuk BürosuKemerde bulunan Hukuk Büromuzda, temel büro işleri, karşılama, arama yanıtlama, dosyalama, kargo işlemleri, iş kayıt, dosya servis vb. gerçekleştirmek üzere tercihen; UYAP bilgisi olan, planlama, takip ve organizasyon becerisine sahip SEKRETER çalışma arkadaşı aramaktayız. İlgilenenlerin "info@gunesgunes.com" adresine, özgeçmiş bilgilerini iletmelerini rica ederiz. Kemer Ofisimize Antalya’dan servisimiz vardır.5547167222
02.05.2024Tüm IlanlarAleyna EKİNCİMerhaba ben Avukat Aleyna EKİNCİ. Anadolu Üniversitesi hukuk fakültesinden 2022 yılında mezun oldum. 2023 yılında ruhsatımı aldım. Avukat olarak çalışabileceğim bir ofis arıyorum. İlgilenen meslektaşlarıma CVmi iletebilirim.5538435564
02.05.2024Diğernuray günbaharKonyaaltı caddesinde bulunan ofisimize, tercihen icra dosya takip tecrübesi olan CALLCENTER çalışma arkadaşları aramaktayız. İlgilenenlerin betultulum07@gmail.com mail adresine cv lerini göndermeleri ve telefon ile irtibata geçmeleri rica olunur.5303425508
02.05.2024DiğerAyfer AyyıldızYaklaşık 10 yıldır hukuk ofisinde çalıştım hem sekreterlik hem katiplik yaptım. İcrapro, sinerji ,uyuap kullandım .Uzun soluklu çalışabileceğim hukuk ofisi arıyorum şimdiden teşekkürler.5536332957
02.05.2024Tüm IlanlarMustafa YiğitMerhabalar,26 yaşında muhasebe mezunuyum , 6 yıllık muhasebe ofisi deneyimimden sonra insan kaynakları ve avukatlık ofisinde 7 aylık icra dosyalarına haciz işlemi deneyimim var YTS,EXCEL VE UYAP bilgilerine sahibim şirket küçülmeye gittiğinden çıkmak zorunda kaldım. İcra dosyalarına bakan , işi daha iyi öğrenip uzun süreli çalışacağım bir ofis arıyorum. İstek olduğu takdirde cv gönderebilirim.Teşekkürler.5459481846
02.05.2024Tüm IlanlarSultan kökenHukuk ofisinde sekreterlik işi arıyorum. Çay,kahve,temizlik işi yaparım duruşma takibi, süreli dilekçe takibi, ara karar takibi, mazeret dilekçesi ve yetki belgesi gönderimi dosya hazırlama bunları biliyorum daha önce hukuk ofisinde çalıştım deneyimliyim.5545128779
01.05.2024DiğerHALE TURKUTMerhaba, Avukatlık bürolarında telefona bakma, kapı karşılama ve ofis yönetimi konusunda deneyimli bir iş arıyorum. İyi iletişim becerilerine ve disiplinli çalışma alışkanlığına sahibim. Acil bir pozisyonunuz varsa ,lütfen hemen iletişime geçin.5380647470
01.05.2024AvukatŞAŞIOĞLU HUKUK VE DANIŞMANLIKEtiler Mahallesi Platin Plaza da bulunan, dava ve hukuki danışmanlık ağırlıklı ofisimizde çalışacak avukat meslektaş arıyoruz. İlgilenen meslektaşlarımızın info@sasioglu.av.tr veya 05393063882 üzerinden özgeçmişlerini göndermelerini rica ederiz.5393063882
30.04.2024StajyerKORTAY KIRILMAZKonyaaltı Caddesi nde bulunan hukuk ve ceza ağırlıklı hukuk büromuza stajyer meslektaş aramaktayız. İlgilenen meslektaşların CV lerini kirilmazkortay@outlook.com adresine mail yoluyla göndermeleri rica olunur.5354729272
30.04.2024DiğerGülay BalcıOfis temizliği ve çay kahve işi ariyorum5342889302

<<<Mayıs 2024><<